Nyheter Husbil.se

Nya husbilar från Etrusco 2025

Husbil.se 2024-08-20

Husbilsleverantören Etrusco kommer med flera nyheter för 2025. Här hittar du många spännande lanseringar.

T 6.9 SB

Etrusco har flera nya spännande lanseringar inför 2025. Här presenterar vi några av nyheterna från den populära husbilsleverantören.

Etrusco V 6.8 SCF – Fordbaserad och halvintegrerad

V 6.8 SCF van

Etrusco lanserar den nya Fordbaserade V 6.8 SCF van, som presenteras på Caravan Salon i Düsseldorf 2024. Det är en del av deras V-serie som är smala halvintegrerade fordon. Den nya modellen erbjuder maximal komfort på ett kompakt utrymme. Stilfull elegans kombineras med italiensk charm och lockar med ett attraktivt pris-prestanda-förhållande. Interiören är mysig, stilfull och funktionell. Längst fram finns en ny face-to-face-sittgrupp med två soffor mittemot varandra. Bakre delen är utrustad med två enkelsängar som kan slås ihop till en. Sänglängden på 197 centimeter är bekväm även för långa personer.

V 6.8 SCF van

Köket har ett XXL-kylskåp med en kapacitet på 135 liter inklusive frysfack. Alla överskåp och kökslådor har ett högkvalitativa soft-close system. Vanen har indirekt LED-belysning och många USB-laddportar. Det nya Vario-badrummet är genomtänkt med gott om utrymme. Det kan omvandlas från vanligt badrum med handfat och toalett till dusch med bara några enkla steg.

V 6.8 SCF van

Vanen är 2,14 meter bred och strax under 7 meter lång vilket gör den till en smidig och dynamisk följeslagare. Garaget är rymligt med gott om plats för campingutrustning och tillbehör. Etrusco V 6.8 SCF van finns tillgänglig från och med hösten 2024.

Två nya camper vans – CV 600 DB+ och CV 640 SB+

Etrusco lanserar en helt ny Camper Van Plus-serie baserad på Fiat-chassi. De nya modellerna CV 600 DB+ och CV 640 SB+ är baserade på Etrusco befintliga CV-serie men kommer med en ny design. CV 600 DB+ är i måttet 5,99 x 2,05 meter och CV 640 SB+ är i måttet 6,36 x 2,05 meter. De är designade för aktiv resa utan att kompromissa på utrymme. Här har man skapat en sömnlös blandning av stil, innovation och funktionalitet.

CV 600 DB+ och CV 640 SB+

Den nya interiören har en vidsträckt utsikt tack vare sky view som ger mycket ljus. Takfönstret är placerat ovanför sittgruppen och sträcker sig över framdelen av camper vanen.

Nya Plus-serien har ett imponerande Vario-badrum som erbjuder flexibilitet och hög komfort. Tack vare den svängbara dörren får du gott om utrymme.

CV 600 DB+ och CV 640 SB+

Camper vanen är utrustad med ett kylskåp på 84 liter och ett multifunktionellt kök med diskho. Här finns även smarta och genomtänkta förvaringslösningar. Lådor och skåp är utrustade med ett soft-close-system som ger hög bekvämlighet. En indirekt LED-belysning ger en mysig atmosfär och det flera USB-laddningsportar.

Det finns plats för upp till fyra sovplatser. CV 640 SB+ har två enkelsängar som kan göras om till en större säng. CV 600 DB+ har istället en tvärgående säng.

T 6.9 SB – ny serie med halvintegrerad husbil

 Base T 6.9 SB

Etrusco utökar med en ny serie halvintegrerade husbilar. Nya Base T 6.9 SB är byggd på ett Fiat-chassi. Den har fokus på användarupplevelsen och ska skapa en prisvärd ingång till halvintegrerade husbilar. Den kommer med en blandning av funktionalitet och boendekomfort.

Sittområdet ger en avslappnad miljö för att både äta och umgås. Köksområdet har en multifunktionell kok- och diskkombination med ett XXL-kylskåp på 135 liter, inklusive frysfack. Vario-badrummet erbjuder ett rum i rummet och gott om plats. Utrymmet kan snabbt och smidigt omvandlas till en duschkabin.

 Base T 6.9 SB

Husbilen har två enkelsängar på 207 x 80 centimeter och 200 x 80 centimeter som kan omvandlas till ett stort sovområde. Det finns även en nedsänkbar säng och sittgruppen går att byggas om för att ge plats åt upp till fem personer.

 Base T 6.9 SB

Husbilen har flera LED-spots, indirekt belysning och många USB-laddningsportar som förenklar laddning av dina mobila enheter. Tack vare det stora bakre garaget finns det gott om förvaringsutrymme för till exempel cyklar och campingmöbler.

Se och jämför alla husbilar från Etrusco

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.