Nyheter Husbil.se

First Camp släpper ny omgång av Husbilspasset

Husbil.se 2024-08-23

BETALT SAMARBETE MED FIRST CAMP

Efter vårens succé släpper First Camp en ny omgång av Husbilspasset. Vid lanseringen i april 2024 sålde alla pass slut på mindre än 24 timmar och efter det har efterfrågan varit hög.

First Camp släpper ny omgång av Husbilspasset och gör de helt digitala.

First Camps Husbilspasset är ett unik erbjudande som är skräddarsytt under för- och eftersäsong. Passet kostar 299 kronor och du har möjlighet att bo på valfri First Camp-destination under veckorna 1-24 och 32-52 2024. Detta avser destinationerna i Sverige, Norge och Danmark.

Nu tar First Camp campingupplevelsen till nästa nivå och gör det helt digitalt, vilket gör det enklare att boka nästa resa till ett fast pris på endast 250 kronor per natt. 

- Vi vill erbjuda en lösning som är både flexibel och praktisk för alla husbilsägare, och det digitala passet är ett stort steg i rätt riktning. Så passa på nu när Husbilspasset är tillbaka – och var snabb, för efterfrågan är stor, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp.

Ingela fortsätter:

- Ytterligare en fördel med Husbilspasset är att våra medlemmar i First Camp Club kan använda sina poäng både för att köpa passet och för att boka nätter, samtidigt som de fortsätter att tjäna poäng på sina vistelser.

Med Husbilspasset bor du obegränsat antal nätter fram tills årskiftet. Passet köper du på First Camps hemsida och nätterna bokar via hemsidan eller som drop-in i receptionerna. I priset ingår specifik plats och el.

Mer information finns hos First Camp

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.