Nyheter Husbil.se

Höstmässa 21-22 september hos Caravan i Eskilstuna

Husbil.se 2024-09-15

Direkt efter Elmia Husvagn Husbil är det många återförsäljare som anordnar egna mässor, en av dem är Caravan Eskilstuna som bjuder in till Höstmässa den 21-22 september 2024. Vi tog en pratstund med försäljningschefen Åsa.

Foto: Caravan Eskilstuna

- Att anordna en egen mässa i nära anslutning till just Elmia är något som vi på Caravan Eskilstuna gjort i många år. Den har blivit väldigt populär och vi har såklart kvar samma erbjudanden som vi hade på Elmia och får nu möjlighet att visa upp alla nyheter här hos oss. Vår egna mässa blir även ett bra tillfälle att träffa nya människor och för alla dem som vill ha mer information, berättar Åsa, försäljningschef och säljare hos Caravan Eskilstuna.

Foto: Caravan Eskilstuna

- Vi välkomnar alla som har vägarna förbi för att upptäcka de senaste 2025-modellerna från KABE, Adria, Knaus och Weinsberg. Som besökare kan du även njuta av korv med bröd, kaffe och kaka, och alla barn får en godispåse. Dessutom har vi andra spännande erbjudanden och aktiviteter, berättar Åsa.

Passa på att kolla in din favoritmodell under Höstmässan! Det är en utmärkt möjlighet att uppleva nya husbilar och husvagnar från KABE, Adria, Knaus och Weinsberg. Se till att prata med personalen på plats för att få mer information om de olika fordonen.

Foto: Caravan Eskilstuna

Caravan i Eskilstuna AB, ett familjeföretag grundat 1969, är en av Sveriges största och äldsta återförsäljare av KABE husvagnar och husbilar. Med en fullserviceanläggning på 30 000 m² och över 150 fordon i lager, erbjuder dem ett brett utbud av nya och begagnade husbilar, husvagnar och vans.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.