Nyheter Husbil.se

Nya husbilsmodeller från Bürstner 2025

Husbil.se 2024-08-27

Bürstner har presenterat flera spännande nyheter för modellåret 2025. Både uppdateringar av befintliga modeller och helt nya serier. Se alla nyheter här!

För modellåret 2025 kommer husbils- och husvagnstillverkaren Bürstner med flera spännande nyheter. Här hittar du alla nyheter.

Ny rymlig fyrhjulsdriven van – Lineo C 4x4

Lineo C 4x4
Nya Lineo C 4x4 Black Forest passar äventyrslystna campare.

Inför nya säsongen har Bürstner kombinerat sina fyrhjulsdrivna modeller med den bästsäljande designvarianten Black Forest. Resultatet är Lineo C 4x4 Black Forest, som är baserad på Ford Transit.

Detta är ett perfekt val för det sportiga vanlife-paret som söker naturupplevelser. Tack vare fyrhjulsdriften tar du dig fram även på de mest ojämna vägarna. Här kan du bo med eller utan barn.

Lineo C 4x4 kommer i två olika planlösningar – Lineo C 590 och Lineo C 550. Black Forest Edition har en unik design invändigt med attraktiv dynklädsel, väggficka i sovavdelningen och snygga kuddar och madrassöverdrag i den fasta sängen. Planlösningen är öppen och ståhöjden är på 199 centimeter vilket ger en stor rymd. Båda planlösningarna kommer med ett kompakt badrum med toalett och erbjuder en hög sitt- och sovkomfort. Det finns ett belysningspaket som tillval med indirekt belysning som ger en ombonad känsla.

Den antracitgrå lackeringen Magnetic Metallic med ljusgrå Black Forest-dekor ger en sportig design på utsidan. Vanen finns att få med 130 hästkrafter eller 165 hästkrafter.

Fullutrustade Skyline-specialmodeller

T 690 G
Här är Bürstner Lyseo Time Skyline T690, som är en av de nya specialmodellerna i Skyline-serien.

Bürstner kommer med tre nya specialmodeller i en Skyline-serie, som utmärker sig både designmässigt och utrustningsmässigt. De nya modellerna är halvintegrerade Lyseo Time Skyline, Campeo Skyline Camper Van och husvagnarna Premio/Premio Plus Skyline. De har en omfattande standardutrustning till ett attraktivt pris.

Skyline-modellerna har en dynklädsel av det antracitfärgade konstlädret Skai Evida, som är tillverkade av förnybara källor. Det kombineras med Skai Evida, som är baserat på återvunnet PET-material. Mattvita snickerier kombineras med svarta applikationer och luckhandtag.

Lyseo Time Skyline är en stilren halvintregrerad modell fullt utrustad med saker som normalt endast finns som utrustningspaket. Den har en Lanzarote-grå hytt och modern Skyline-dekor och invändig Skyline-designen. Den kommer i de tre planlösningarna T 690 G, T 726 G och T 732. Husbilen har en motor på 120 hästkrafter, manuell växellåda, året runt-däck, Pioneer multimediasystem med backkamera och skinnklädd ratt. Som utrustningspaket finns SunRoof-takfönster och belysningspaket.

Vill du beställa din Campeo Camper Van i Skyline-utförande lägger du till Skyline-paketet. Då kommer camper vanen med ett omfattande utrustningspaket. Den har en speciallackering i Lanzarote-grått, ett skyddsrör för frontspoilern och en elegant Skyline-dekor som gör att en sådan Campeo sticker ut. Det ingår även belysningspaket, en wifi-modul och chassidetaljer som annars bara ingår i flex-paketet. Även den invändiga Skyline-designen ger ett komplett välbefinnande.

Premio och Premio Plus Skyline är två husvagnsmodellerserier där du kan beställa det attraktiva Skyline-paketet. Detta gäller för modellerna 460 TS och 510 TK.

Här ingår en omfattande standardutrustning som lättmetallfälgar, frontfönster och servicelucka (460 TS) eller skjutfönster i köket och garagedörr (510 TK), slät utvändig plåt, taklucka, centralvärme med varmvatten.

Ny husbilsmodellserie – Campeo TD

Campeo TD är T 690.En av modellerna i nya husbilsserien Campeo TD är T 690. 

Inför säsongen 2025 lanseras den helt nya husbilsserien Campeo TD. Serien innehåller halvintegrerade husbilar baserade på Fiat Ducato. Denna allroundmodell beskrivs som modern, digital och oberoende.

Den nya serien innehåller fem kompakta planlösningar och modern utrustning. Planlösningarna heter T 590, T 660, T 676 G, T 690 G och T 736 och har en längd från 599 centimeter till 738 centimeter. Bürstners inredningsexperter har sett till att serien får finurliga lösningar så att både familjer med 2-4 barn och komfortkrävande par kommer att hitta sin favoritmodell.

Campeo TD 676 G har en familjeplanlösning med hela sju sovplatser. Det finns bland annat en våningssäng baktill och en nedsänkbar säng. Reser du som par passar Campeo TD 736 bättre, som kommer med en bekväm fransk säng. Alla modeller har ett plant Thermo-dubbelgolv som både gör husbilen varm under vintern och erbjuder gott om plats för förvaring. Interiörer är modern med snickerier i Avana Slate och du har möjlighet att välja mellan tre olika dynklädslar som är baserade på återvunna PET-flaskor. Som tillval finns två olika skinnklädslar.

Campeo TD är som standard utrustad med en dieseldriven värmare och kan som tillval levereras med solceller. Förutom basutrustning finns två olika utrustningspaket ­– Komfort-paketet och Attractive-paketet.

Bürstner Individual erbjuds på två nya modeller

Copa C 500 Sport.
Bürstner Copa C 500 Sport går att individuellt anpassa efter behov och önskemål. 

Hos Bürstner kan du tack vare konceptet Bürstner Individual uppgradera ditt fordon och beställa individuell utrustning. Nytt för säsongen 2025 är att konceptet även kan göras på Copa Sport Edition och Lineo C Individual Nature Design.

– Det finns en del kunder som värdesätter att köra en unik bil. Självklart kan vi använda vår Bürstner-konfigurator för att konfigurera och producera en fordonsvariant exakt efter kundens önskemål, säger Dominique Streif, ledare för Bürstners after-sales-avdelning och tillika projektledare för

Copa Sport Edition har matta specialfälgar och den nya Copa Sport-dekoren som ger ett sportigt intryck. Copa C 500 Sport beställs som ett paket som drar blickarna till sig både i trafiken och på campingar och ställplatser. Den har en chassisänkning på 25 millimeter som ger en bra väghållning och ger en lägre totalhöjd. Detta är ett tillval som beställs som komplement till Sport-paketet.

Nu har Bürstners kunder möjlighet att uppgradera sin Lineo C till en Lineo C Individual Nature Design. Fordonet får en markant och kraftig frontbågen och utvändig Nature Design-dekor. Den invändiga designen har skinnklädda dynor med svarta applikationer som ger ett lyxigt utseende.

Se alla husbilar från Bürstner

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.