Nyheter Husbil.se

Sunlight fyller 20 år – nyheter för 2025

Husbil.se 2024-08-08

Sunlight firar 20 år och det tyska husbilsvarumärket firar med nyheter och specialutgåvor. Här hittar du all information om de nya modellerna.

Cliff XX är en campervan som finns tillgänglig som begränsad jubileumsupplaga. 

Sunlight firar 20-årsjubileum med flera nyheter, bland annat en unik specialutgåva. Under de senaste två decennierna har det tyska husbilsvarumärket gått till att vara pionjärer inom branschen. Deras uppdrag har varit att inspirera med sin innovation och kreativitet och att ge människor möjlighet att följa din dröm. Årets nyheter omfattar många detaljer och ny design.

Sunlight Cliff XX – begränsad jubileumsupplaga

Cliff XX är en campervan som lanseras som limited edition och jubileumsutgåva. Den kommer endast att finnas tillgänglig till försäljning under ett år. Lansering sker i september 2024.

Cliff XX. Foto: Sunlight. Cliff XX kommer med en snygg grön inredning. 

Cliff XX är en variant av bästsäljande Cliff 600 och visar upp en blandning av självförtroende, sportighet och högteknologi. Campervanen har en LTE-antenn som ger dig tillgång till internet överallt, även på avlägsna platser under semestern. Den kommer med en elegant och mörk exteriör och sportiga dekaler. Inredningen är i grönt med exklusiv klädsel.

Sunlight T68 XX – begränsad jubileumsupplaga

Sunlight T68 XX är en husbil som också bara kommer att finnas tillgänglig till försäljning under ett år. Den har samma exklusiva inredning som Cliff XX. Husbilen är konstruerad för resenärer som vill ha en modell baserad på en Fiat Ducato. Den har ett svart chassit och dekal som sträcker sig från vingarna till baksidan. LTE-antenn och en smart-tv hör till standardutrustningen och gör husbilen till ett perfekt hem på hjul.

Sunlight T68 XX. Foto: Sunlight. Sunlight T68 XX kommer också ut som begränsad jubileumsupplaga när varumärket firar 20 år. 

Den populära enkelsängsmodellen erbjuder alla bekvämligheter och har plats för upp till fyra personer.

Sunlight T68 XX. Foto: SunlightSunlight T68 XX har grön inredning och plats för upp till fyra personer. 

Sunlight Cliff X – kommer i två storlekar

Cliff X är en perfekt campercan för dig som är utomhusfantast. Campervanen finns tillgänglig i modellerna 600 och 640, som är 5,99 meter respektive 6,36 meter.

De inrammade fönstren och LED-ljuset på överskåpen kommer ingå i standardpaketet. Hyllan ovanför sängen kommer med ytterligare praktisk förvaring. Den nya serien inkluderar även ett svängbart badrum med jalusidörr som ger maximalt utrymme och hög komfort. Tack vare smarta lösningar kan du även duscha utomhus. Förutom en skyview får nya Cliff X möjlighet att lägga till ett taktält med plats för fyra personer.

Cliff X. Foto: Sunlight.
Cliff X passar dig som är utomhusfantast.

Foto: Sunlight.  

Se alla husbilar från Sunlight

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.